vikarproeve

Vikarprøve

Skal vi finde den rette medarbejder til dig?

 

Få en uforpligtende prøveansættelse

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige medarbejder, som du enten kan ansætte med det samme eller afprøve i en uforpligtende prøveansættelse.

Som vikarbureau har vi specialiseret os i at finde det perfekte match til enhver opgave gennem vores omfattende vikar- og rekrutteringstjenester. I stedet for blot at få en vikar, der kun er løst tilknyttet, kan vi også hjælpe dig med at finde en fast medarbejder.

 

Hvordan fungerer det?

  • Skræddersyet rekruttering

Vi har adgang til en stor database med sundhedsfagligt og pædagogisk personale og kan derfor nemt udvælge den kandidat, der matcher dine behov for uddannelse, erfaring og personlighed.

  • Straksansættelse

Når vi har fundet en kandidat, der matcher dine behov, kan du ansætte vedkommende med det samme. Vi afregner for rekrutteringen, når ansættelseskontrakten er underskrevet.

  • Vikarprøve

Hvis du gerne vil se kandidaten an inden ansættelsen, er der også mulighed for det. Vi tilbyder, at du kan hyre kandidaten som vikar, inden du beslutter dig for en fastansættelse. Dette giver dig mulighed for at vurdere både færdigheder og kemi, før en eventuel fastansættelse. Prøveperioden er tre måneders vikariat, hvorefter du kan ansætte kandidaten uden yderligere omkostninger.

 

Hvorfor vælge os?

  • Effektivitet

Vores processer er designet til at levere hurtige og præcise resultater, så du kan finde den rette medarbejder hurtigt.

  • Fleksibilitet

Vores vikarordning giver dig mulighed for at teste kandidaten i din organisation, før du træffer en beslutning om fastansættelse.

  • Kvalitet

Vi sikrer, at vores kandidater er højt kvalificerede og passer godt til dine krav og din virksomhedskultur.